Neymar milliókat fizet barátainak amiért vele buliznak

Neymar 3 jó barátjával él együtt, és jóban rosszban összetartanak. A barátok természetesen nem kevés summáért segítik egyengetni a focista karrierjét.


Nem titok, hogy a PSG brazil szupersztárja, Neymar hatalmas luxusban él, több villa és magánhelikopter is található a tulajdonában.

A 27 éves klasszis azonban nem egyedül élvezi a mindennapokat, párizsi rezidenciáján együtt él vele három közeli barátja, akik havonta fizetést is kapnak, hogy folyamatosan a focista rendelkezésére álljanak.

Neymar havonta 10 ezer font körüli összeget, azaz több, mint három millió forintot fizet barátainak, akiknek egyébként sincs gondjuk semmire. Feladatuk, hogy Neymar közelében legyenek, segítsenek kezelni a sztárra nehezedő nyomást.

Igazán megéri Neymar barátjának lenni, hiszen a fizetség mellett ott lehetnek a luxusnyaralásokon és a partykon is, ahol celebek, szupermodellek társaságát is élvezhetik.

Mindhárom barátnak külön szerepe van a csapatban: Gil Cebola a játékos személyes fotósa, Jota Amancio a személyes tanácsadója, akiben Neymar a legjobban bízik és legközelebb áll hozzá, Carlos Henrique pedig a pályán kívüli reklám és marketingügyeket intézi.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gilmar (@gilcebola) által megosztott bejegyzés,
10/10
Close Menu