Wales-Magyarország: Szerdán indul a jegyárusítás

A magyar szurkolók október 16-án, 10.00 órától vásárolhatják meg a november 19-i Wales-Magyarország Eb-selejtező jegyeit.A magyar válogatott november 19-én játssza le utolsó Európa-bajnoki selejtezőjét, melynek tétje az Európa-bajnoki szereplés kivívása: amennyiben Marco Rossi csapata nyerni tud Cardiffban, biztosan ott lesz a jövő évi, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon.

A november 19-i mérkőzés 20.45-kor kezdődik a Cardiff City Stadionban (Leckwith Rd, Cardiff CF11 8AZ, Egyesült Királyság). A magyar szurkolók október 16-án, 10.00 órától vásárolhatják meg a hivatalos mérkőzésjegyre váltható utalványokat a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a TEX Bálnában, illetve országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Az utalványok névre szólnak (a teljes név megadása mellett a születési hely és dátum, valamint a személyi igazolvány vagy útlevél száma is szükséges a vásárláshoz).

A jegyek egységesen 12 000 forintba kerülnek. A megvásárolt utalványok hivatalos meccsjegyre történő átváltására a cardiffi stadion vendégszektorának pénztáránál lesz lehetőség. Kizárólag azok a szurkolók vehetik át hivatalos meccsjegyüket, akiknek adatai az utalványokon szerepelnek. A további részletekről a későbbiekben tájékoztatjuk a kiutazó szurkolókat.


Forrás: MLSZ.hu
Close Menu