Somália óriási segítségére lehet a csapatnak

A Ferencváros sportmenedzsere, Hajnal Tamás az M4 Sport Átigazolás című műsorában megerősítette, Danilo Ihnatenko januárban távozik a klubtól, a visszatérő Somáliáról pedig elmondta, "óriási segítségére lehet a csapatnak a jövőben".



Hajnal elmondta, hogy mivel Somália személyében külföldi játékost igazoltak, az ukrán középpályás nem szerepel a csapat terveiben.

„Az a döntés született, hogy Ihnatenko nem tagja a tízes listának és megoldást keresünk, hogy a jövőben máshol folytathassa a pályafutását.”

Somáliával kapcsolatban viszont igen derűlátó a Fradi sportmenedzsere.

„Amióta Somália elhagyott minket, figyelemmel kísértük a pályafutását és tudtuk, hogy ha lehetőségünk lesz rá, akkor szeretnénk őt visszahozni. Most élni szerettünk volna a kínálkozó lehetőséggel. Mind emberileg, mind szakmailag óriási segítségére lehet a csapatunknak a jövőben. Aki ismeri őt, az tudja, milyen fizikai és genetikai adottságokkal rendelkezik, hihetetlenül gyors és nagyon nagy munkabírású játékos, ami az orvosi vizsgálaton is kiderült, de persze pici időre lesz szüksége, hogy felvegye a ritmust az elmúlt hónapok nehézségei után.”

m4sport.hu
Close Menu