A Barcelona elküldte ajánlatát az Inter csatáráért



Komoly hiányosságok vannak a Barcelona keretében, ez a Napoli és a Real Madrid ellen is egyértelműen látszott, a nyáron egy csatár leigazolása abszolút prioritás náluk.

De nem várnának nyárig a megegyezéssel, és nem is egy csatárt, hanem A Csatárt akarják. Szinte mindent egy lapra tesznek fel, ők Lautaro Martínezt szeretnék leigazolni az Intertől.

Vannak olyan, hivatalosan nem megerősített hírek, hogy Lautarónak van egy 111 milliós kivásárlási záradék a szerződésében, amely a nyáron két hétig él. Ezen kívül a 22 éves argentin csatár is többször jelezte, hogy Messivel szeretne egy csapatban focizni, és nem csak a válogatottban.

Mivel a Barcelona keretében egyetlen klasszikus csatár van, Luis Suárez, és ő is már 33 éves, ráadásul jelenleg sérült is, mindenáron venni fog egy középcsatárt a katalán klub. Martínez a fő kiszemelt, Timo Werner a B-opció.

Olasz és spanyol lapértesülések szerint az Inter már kapott is egy csomagot:

70 millió euró + Arturo Vidal + Nélson Semedo = Lautaro Martínez.

Hogy elég lesz-e, nem tudni, de mindenesetre ez többnek tűnik annál a 111 milliónál, a kérdés, hogy kellenek-e a játékosok az Internek. Lautaro Martínez idényenként hétmillió eurót kereshetne a Barcában, ami háromszor annyi, mint amennyi jelenleg érkezik a számlájára.

A Real is érdeklődik, nagy harc lesz! - irta a player.hu
Close Menu