Arthur a jövőjével kapcsolatban nyilatkozott

A Barcelona 23 éves középpályása, Arthur iránt nagy az érdeklődés, Olaszországból és Angliából lenne igény a szerződtetésére, de a brazilt ezek nem foglalkoztatják, mert jól érzi magát a katalán csapatban.


A koronavírus-járvány miatt leállt a futballélet, de ez nem jelenti azt, hogy a klubok ne építenék a jövőt. Mérkőzéseket nem lehet játszani, de ez az időszak ideális arra, hogy a csapatok vezetése előkészüljön a következő szezonra.

Olaszországból az Inter és a Juventus érdeklődik Arthur iránt, a Premier League-ből a Tottenham Hotspur. Jó érzés számára, hogy ilyen tekintélyes klubok szeretnék soraikban látni, de ő maradni szeretne Barcelonában.

„Mindig felmerülnek feltételezések, de az én elképzelésem teljesen világos: az egyetlen lehetőség, ami érdekel, hogy a Barcelonában folytassam. Biztonságban és nyugodtnak érzem itt magam. Köszönöm a klubnak és a stábnak, hogy hisznek bennem. Ez is az egyik oka annak, hogy itt akarom folytatni. A nagy klubok érdeklődése hízelgő és nagyon pozitív, de csak az jár a fejemben, hogy még sok évet szeretnék ebben a csapatban játszani” – mondta határozottan Arthur.


M4Sport.hu 
Close Menu