Négy csapattal is búcsúzott az NB I-ből a Kaposvár játékosa

MTK, Gyirmót, Vasas, Kaposvár. Csiki Norbert valamennyivel búcsúzott már az első osztálytól.



Az OTP Bank Liga 27. fordulóját követően eldőlt, hogy a Kaposvár búcsúzik az első osztálytól. Valószínűleg nehéz lesz a játékosoknak feldolgozni, hogy csak átszállójegyet vettek az élvonalba, de lesz valaki, aki segíthet nekik, hiszen bőven van már tapasztalata a kiesésben.

Csiki Norbert már negyedik alkalommal mondhatja el magáról, hogy olyan csapatban játszott, amelyik a szezon végén búcsúzott az NB I-től. A 29 esztendős játékos a szezon során 21 meccsen lépett pályára, két gól és három gólpassz fűződik a nevéhez a pályán töltött 780 perce alatt.

Amint arról az Index beszámolt, a bal oldali támadó a négy kiesést négy különböző csapattal élhette meg. "Mentségére" legyen mondva, a négy szezonból csak kettőben számított alapembernek.

A 2010-11-es szezonban mindössze 24 percet játszott az MTK-ban, így esett ki, majd a 2016/17-es idényben már a Gyirmót játékosaként búcsúzott az élvonaltól. Csak ezt az egy szezont töltötte a csapatnál, 23 találkozón lépett pályára, melyeken egy gólt szerzett.

2018 februárjában igazolta le a Vasas, hogy aztán júliusban az angyalföldiekkel köszönhessen el az NB I-től. A csapatnál mindössze 24 perc játéklehetőséghez jutott. Idén pedig az újonc Kaposvár gondolta úgy, hogy rutinja segíthet a bennmaradásban.

Csiki tehetségéről mindent elmond, hogy ifi korában az Oldham Athleticnél tölthetett fél évet, majd a későbbiekben a Bundesligából is érdeklődtek iránta, végül azonban csak a thai második ligáig jutott. - írta az m4sport.hu
Close Menu