Vinícius Paulo a szezon végén távozik Székesfehérvárról

A brazil származású magyar válogatott hátvéd, Vinícius Paulo kilenc év után távozik a MOL Fehérvár FC-től.


 

A klub honlapjának csütörtöki híre emlékeztet arra, hogy a székesfehérvári csapat 2011-ben szerződtette az akkor 21 esztendős játékost, aki az azóta eltelt időben két bajnoki címet, illetve egy-egy Magyar Kupa-, Szuperkupa- és Ligakupa-győzelmet ünnepelhetett.
   
Vinícius eddig 197 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, továbbá 43 nemzetközi tétmeccsen szerepelt a Fehérvár játékosaként. 2017-ben Székesfehérváron magyar állampolgársági esküt tett, majd nem sokkal később be is mutatkozott a magyar válogatottban egy Portugália elleni idegenbeli vb-selejtezőn. A nemzeti csapatban hét alkalommal szerepelt - áll a klub honlapján.
   
"Szeretném mindenkinek, csapattársaimnak, edzőimnek, a stáb tagjainak és a klubnál dolgozóknak, valamint természetesen a szurkolóknak és a városnak is megköszönni az elmúlt majdnem kilenc évet. Soha nem felejtem el az itt eltöltött időt és a közösen elért sikereket" 

- mondta Vinícius Paulo.
   
Kovács Zoltán sportigazgató elmondta, többször is tárgyaltak a játékossal szerződése meghosszabbításáról, azonban nem tudtak megegyezni, így a védő június 30. után szabadon igazolhatóvá válik.
   
"Vinícus a klub történetének egyik meghatározó alakja, akit mindig szívesen látunk majd Sóstón a jövőben is. Köszönjük a munkáját, amellyel számtalan sikerből vette ki a részét, további pályafutásához sok sikert kívánunk" 

- mondta Kovács Zoltán.

MTI
Close Menu