Mezőkövesden is nyert a Kisvárda

A Kisvárda 2-1-re nyert a Mezőkövesd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati játéknapján.A vendégek idénybeli negyedik idegenbeli meccsükön a harmadik sikerüket aratták.


    OTP Bank Liga, 6. forduló:

Mezőkövesd Zsóry FC-Kisvárda Master Good 1-2 (0-2)

-------------------------------------------------- Mezőkövesd, v.: Káprály

    gólszerzők: Ene (90., öngól), illetve Simovic (5.), Navratil (14.)

    sárga lap: Szeles (23.), Vutov (34.), Farkas D. (71.), Neszterov (74.), Lakveheliani (93.),  illetve Lucas (32.), Dombó (94.)


    Mezőkövesd:

    ----------

Rjabenko (Szappanos, 18.) - Szeles (Nagy D., a szünetben), Neszterov, Katanec (Borjacsuk, 74.), Karnyickij, Lakveheliani - Cseri, Vadnai (Farkas D., 54.), Berecz - Szerderov (Jurina, a szünetben), Vutov


    Kisvárda:

    -------

Dombó - Hej, Melnyik, Ene, Rubus - Lucas (Karaszjuk, 66.), Simovic - Navratil (Horváth Z., 81.), Bumba (Cukalasz, 89.), Sassá (Kukoc, 89.) - Viana (Camaj, 81.)


    

A mérkőzés előtt köszöntötték a hazaiak válogatott középpályását, Cseri Tamást, aki századszor lépett pályára az élvonalban.

    

A mezőkövesdi ünneplés azonban nem tartott sokáig, egy hatalmas védelmi hiba után ugyanis gyorsan vezetést szerzett a Kisvárda, amely a folytatásban is lendületben maradt, és a házigazdák zavarodottságát kihasználva már a 14. percre kétgólos előnybe került. Kuttor Attila vezetőedző a történtek hatására a 18. percben kapust cserélt, és a Rjabenko helyére beállt Szappanosnak is bőven akadt dolga. A kövesdieket többször csak a kapufa vagy a szerencse mentette meg az újabb góltól, miközben ők szinte alig jelentettek veszélyt a kapura.

    

A második félidőt jobban kezdték a hazaiak, de a lendületük nem tartott sokáig, a folytatásban pedig leginkább a mezőnyben folyt a játék. A kisvárdaiak a hajrában átadták a területet vendéglátóiknak, akik azonban veszélyes helyzeteket továbbra sem tudtak kialakítani, s bár egy öngóllal szépítettek, összességében megérdemelten szenvedtek vereséget.


MTI

Close Menu