Nyolcgólos döntetlen Zalaegerszegen

A Zalaegerszeg vasárnap fordulatos mérkőzésen 4-4-es döntetlent játszott a vendég Pakssal a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában.OTP Bank Liga, 18. forduló:


ZTE FC-Paksi FC 4-4 (1-2)


Zalaegerszeg, zárt kapus, v.: Pintér

    gólszerzők: Szépe (6.), Favorov (46.), Babati (78.), Könyves (83.), illetve Bognár I. (30.), Hahn (37.), Szabó J. (74.), Papp K. (94.)

    sárga lap: Gergényi (30.), Lesjak (59.), Sankovic (75.), illetve Lorentz (2.), Papp K. (9.)


    

ZTE FC:


Demjén - Lesjak, Szépe, Bobál D. - Szánthó (Koszta, 79.), Favorov, Sankovic (Tajti, 79.), Gergényi (Futács, a szünetben), Bedi - Könyves (Kálnoki-Kis, 85.), Zimonyi (Babati, 68.)


    

Paksi FC:


Rácz - Osváth, Böde, Lorentz (Szakály D., a szünetben), Szabó J. - Bognár I. (Ádám, 81.), Papp K., Tamás O., Bertus - Hahn (Kulcsár, 80.), Sajbán (Nagy R., 72.)


    

Mindkét csapat a tőle megszokott támadó felfogású futballjával rukkolt elő, így nagyon élvezetesen indult az összecsapás, a ZTE kapufával nyitott, míg a Paks ziccerét a hazai kapus hárította. A kék-fehérek szereztek vezetést, a meccs képe viszont ettől mit sem változott, a ZTE előnyben sem fogta vissza magát, a Paksot pedig nem törte meg, hogy hátrányba került. A zöld-fehérek aztán Bognár megpattanó szabadrúgásával egyenlítettek, majd egy védelmi hibának köszönhetően - Bobál adta el a labdát saját 16-osán belül -, fordítottak.

    

A második félidő hazai góllal indult, a csapatok pedig továbbra is nagy iramban és veszélyesen futballoztak. A Paks másodjára is megszerezhette volna a vezetést, azonban a góllövőlistát vezető Hahn büntetőt hibázott. Ezt követően a zalaiaknak volt több ziccere, de a kihagyott lehetőségeket megbüntette a vendégcsapat, ugyanis Bognár második nagyszerű szabadrúgását még kapufára ütötte a hazai kapus, de a kipattanóra elsőként érkező Szabó már nem hibázott. A vendégek öröme azonban nem tartott sokáig, mert a ZTE tíz perc alatt fordított. A slusszpoén a hosszabbításra maradt, amikor a Paksnak sikerült pontot mentenie: Papp először a kapufát találta el, majd a kipattanót már a hálóba lőtte.


MTI
Close Menu