A Fehérvár kettős emberhátrányban győzte le az éllovas Kisvárdát

Már nincs százszázalékos csapat a labdarúgó OTP Bank Liga 2021/22-es kiírásában, mivel az éllovas Kisvárda Master Good 2-1-es vereséget szenvedett a MOL Fehérvár vendégeként a negyedik forduló szombati játéknapján.
    

A Kisvárda veresége azt is jelenti, hogy már csak a Fehérvár veretlen a bajnokságban.


    OTP Bank Liga, 4. forduló: 


MOL Fehérvár FC-Kisvárda Master Good 2-1 (1-0)


MOL Aréna Sóstó, 2429 néző v.: Berke

    gólszerzők: Zivzivadze (44.), Dárdai (75.), illetve Mesanovic (91.)

    piros lap: Stopira (52.), Fiola (90+5.)

    sárga lap: Dárdai (20.), Fiola (62., 95.), illetve Kravcsenko (7.)


    MOL Fehérvár FC:

 

Kovácsik - Fiola, Rus, Stopira, Heister - Dárdai, Szendrei, Makarenko, Petrjak - Zivzivadze (Szabó L., 90.), Nikolics (Musliu, 54.)


    Kisvárda Master Good:


Dombó - Hej (Prenga, 72.), Kravcsenko, Cirkovic, Leoni - Melnyik (Zlicic, 79.), Karabeljov (Bertucci, 66.) - Navrátil (Nagy M., 66.), Bumba, Asani (Czérna, 66.) - Mesanovic


    A három meccs után százszázalékos teljesítménnyel listavezető Kisvárda kezdte jobban a találkozót, de a lendülete nem tartott sokáig. A Fehérvár átvette a játék irányítását, többet birtokolta a labdát, ám csak helyzetekig jutott. Egészen az első félidő utolsóelőtti percéig, amikor Budu Zivzivadze megszerezte a vezetést a hazaiaknak.

    Fordulást követően emberhátrányba került a fehérvári gárda, onnantól kezdve nagy nyomást helyezett ellenfelére a Kisvárda. A foggal-körömmel védekező Fehérvárnál csak másodpercekig volt a labda, mégis egy gyors kontratámadás végén megduplázta az előnyét. A szabolcsiak a hosszabbításban szépítettek, de az egyenlítő találatot nem tudták megszerezni az utolsó másodpercekre kilenc emberre fogyatkozó Fehérvár ellen.


MTI

Close Menu