A Suduva trénere szerint Budapesten akármi megtörténhet a Ferencváros ellen

Kiélezett mérkőzésre számít a Ferencváros ellen az Európa-liga selejtezőjének csütörtöki visszavágóján Vlagyimir Cseburin, a Suduva labdarúgócsapatának vezetőedzője.


   "Az első meccs gól nélküli döntetlennel zárult, így se győztese, se vesztese nem volt. Mindkét fél kielemezhette az ellenfelét, ennek fényében kiélezett küzdelemre számítok" - mondta a kazah tréner, aki biztos benne, hogy mindkét együttes legjobbját nyújtja majd tekintve, hogy a tét a csoportkörbe jutás. - "Jó mérkőzés lesz, a játékosok tudásuk száz százalékát adják majd".
  
 Arra a felvetésre, hogy ugyanúgy elsősorban kontrajátékra rendezkednek-e be, mint az első találkozón, Cseburin úgy válaszolt, hogy a Ferencváros sem bizonyult hatékonyabbnak támadásban, mint saját csapata.
  
 "Hiszek a csapatomban, megfelelően felkészültünk, megvan a válaszunk a Ferencváros játékára" - jelentette ki a kapus, Ivan Kardum, aki elárulta: az esetleges büntetőkre is felkészültek.
   
A horvát kapus azt mondta, látta a Ferencváros mindkét mérkőzését a Dinamo Zagreb ellen a Bajnokok Ligája-selejtezőben, így nem volt szüksége arra, hogy felhívja honfitársait jó tanácsért. Hozzátette: azt már akkor megállapította, hogy a magyar csapat minőségi együttes.
  
 A Ferencváros-Suduva párharc visszavágója csütörtökön 20 órakor kezdődik a Groupama Arénában, a továbbjutó a második számú európai kupasorozat csoportkörében folytathatja nemzetközi szereplését. Ez a bravúr 15 éve sikerült legutóbb a Ferencvárosnak, a Suduvának még soha, viszont sorozatban harmadszor jutott el a selejtező utolsó köréig.

Egy biztos, holnap minden kiderül!

2019.08.29  csütörtök  20:00   Ferencvárosi Tc- Suduva  M4 Sport 
Close Menu