Gondban a Manchester United ?!

A Manchester United 1-1-es döntetlent ért el idegenben a Southampton ellen az angol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának szombat délutáni mérkőzésén.



A vezetést a vörös ördögök szerezték meg a 10. percben, Daniel James kapott labdát a tizenhatos sarkánál, majd15 méterről, jobbal mesteri pontossággal kilőtte a bal felsőt.

 A 18. percben Aaron Wan-Bisakka egy bedás után 12 méterrőllőtt kapura, de a labda nem sokkal elkerülte a bal felső sarkot. Nem sokkal később James lőtt, de a 18 méterről leadott lövése, középre tartott amit a kapus csak kiöklözni tudott


A hazaiak az 58. percben a semmiből egyenlítettek – David de Gea egy szöglet után még védeni tudott, de a labdát nem sikerült kivágnia a védelemnek, Kevin Danso a jobb szélről beadta és Jannik Vestergaard hat méterről, Victor Lindelöf mellől a jobb felsőbe bólintott (1–1). 

Dansót a gólpassza után a 72. percben kiállították, miután felrúgta Scott McTominayt, így a második sárgája után mehetett is az öltözőbe . Hiába az emberelőny, de a Manu a győzelmet így sem tudta megszerezni.

Ezzel a döntetlennel a vörös ördögök már a 3. meccsükön nem bírtak győzedelmeskedni.


4. forduló

Southampton–Manchester United 1–1 (Vestergaard 58.,  Daniel James 10.) 









Close Menu