A Milan egy büntetővel tudott nyerni a Verona ellen

Vasárnap késő este a Milan a Hellas Verona vendége volt a mai nap zárómeccsén.Sokáig a mérkőzés legérdekesebb eseménye egy piros lap volt, ugyanis a 21. percben egyből mehetett zuhanyozni Stepinski, miután fejbe talpalta Musacchiót.

A felek ugyanis egy gólnélküli első félidőt produkáltak, sőt, a második játékrész közepéig lényegében kaput eltaláló lövésük sem volt a csapatoknak.

Aztán azonban felgyorsultak az események: előbb Calabria a Milan, aztán Verre a Verona részéről találta el a kapufát, majd egy kezezés után büntetőt kapott a Rossoneri, amelyet a 68. percben Piatek magabiztosan váltott gólra.

A 83. minutumban eldőlhetett volna a három pont sorsa: Calhanoglu eresztett meg egy lövést a tizenhatosról, amely a kapusról kicsorgott, Piatek pedig becsúszva közelről bekotorta, azonban a VAR-t igénybe véve nem adták meg a gólt.

Aztán a 95. percben Calabria is a kiállítás sorsára jutott a vendégektől, de több találat nem született: a Milan 1-0-ra nyert, amely után a Rossoneri a 7., a Verona pedig a 11. helyen áll az olasz pontvadászatban.


OLASZ SERIE A
3. FORDULÓ

Hellas Verona–Milan 0–1 (Piatek 68. – 11-esből)
Kiállítva: Stepinski 28. (Verona), Calabria 94. (Milan)


A Serie A vasárnapi eredményei:

Genoa 1 - 2 Atalanta
Brescia 3 - 4 Bologna
Parma 1 - 3 Cagliari
Spal 2 - 1 Lazio
AS Roma 4 - 2 Sassuolo
Verona 0 - 1 AC Milan


Forrás:Goal.com
Close Menu