Nehéz helyzetbe hozta magát Areola,hogy a Real Madridba igazolt

Kiszorulhat a francia válogatottból a PSG-től távozó hálóőr.




Didier Deschamps, a francia válogatott szövetségi kapitánya aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Alphonse Areola mennyi játéklehetőséget fog kapni a Real Madridnál.

A világbajnok kapust az átigazolási időszak utolsó napján cserélte el Keylor Navasra a PSG a Real Madriddal, de az új csapatánál valószínűleg csak a másodhegedűs szerepe jut majd neki Thibaut Courtois mögött.

Areola helyet kapott a francia csapat Albánia és Andorra ellen készülő keretében, de ha nem fog játszani, akkor ez a jövőben valószínűleg másképp lesz.

- Idővel meglátjuk, hogy lesznek-e kapusgondjaim. Mindig jobb, ha egy kapus folyamatosan játszik, de most kicsit bonyolultabb lesz a helyzet. A Real Madridnál második számú kapus lesz, és egyelőre nem tudom, megkapja-e egyáltalán a lehetőséget. Ha nem játszik, akkor ez probléma lehet, de ezzel majd októberben, a következő kerethirdetésnél foglalkozunk - nyilatkozta Deschamps Areolával kapcsolatban.

A 26 éves kapus riválisa az előző szezonban Gianluigi Buffon volt a PSG-nél, de a két játékos nagyjából egyenlő mértékben osztozkodott a meccseken: Areola 21, míg a Juventushoz idén visszatérő Buffon 17 bajnokin kapott lehetőséget.

Areola egyelőre kölcsönben került a Real Madridhoz, és a két csapat közötti megállapodás értelmében a Királyi Gárdának nincs opciós joga a francia játékos megvásárlására, ahogy a PSG-nek sem áll rendelkezésére hasonló lehetőség Keylor Navas esetében.


Forrás: Goal.com





Close Menu