15 ezer gyerek fogja buzdítani a válogatottat Azerbajdzsán ellen

A magyar válogatott vasárnapi, Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőjén mintegy 15 ezer gyermek buzdíthatja a csapatot.




Miután az UEFA Fellebbviteli Bizottsága helyben hagyta a korábbi zártkapus döntést, a Magyar Labdarúgó Szövetség élt az UEFA által biztosított lehetőséggel, és 14 éven aluli gyerekek számára lehetővé tette, hogy a helyszínen szurkoljanak a magyar válogatottnak az Azerbajdzsán elleni Eb-selejtezőn. A klubok, iskolák, intézmények részéről jelentős érdeklődés mutatkozott a lehetőség iránt, öt nap alatt 15 ezer gyermek jelentkezését regisztráltuk a gyerekjegy.mlsz.hu oldalon, és kedd délutánra megteltek a rendelkezésre álló helyek a stadionban. Ezt követően újabb jelentkezéseket nem tudunk fogadni, a jelentkezési adatlapon megadott kapcsolattartókat e-mailen értesítjük a részletekről.

Tekintettel különleges helyzetre, a vasárnapi meccsen a szokásosnál korábban kinyitjuk a stadion kapuit, hogy a vidékről érkező csoportok is kényelmesen át tudják venni a jegyeiket, és be tudjanak lépni a stadionba. A stadion kerengőjén játékokkal és egyéb programokkal várjuk a fiatal szurkolókkal, és a büfék is különleges menüvel készülnek a gyerekek igényeire.

Ezúton is nagyon köszönjük a résztvevő intézményeknek a lelkesedést és a szervezést: a válogatott csapatnak is sokat jelent, hogy ilyen gyorsan megtelt a stadion gyerekcsoportokkal.


E-CSOPORT

Október 10., csütörtök
20.45: Horvátország–Magyarország
20.45: Szlovákia–Wales

Október 13., vasárnap
18.00: Magyarország–Azerbajdzsán
20.45: Wales–Horvátország

November 16., szombat
18.00: Azerbajdzsán–Wales
20.45: Horvátország–Szlovákia

November 19., kedd
20.45: Szlovákia–Azerbajdzsán
20.45: Wales–Magyarország


Horvátország 10, míg mi és Szlovákia egyaránt 9-9 ponttal állunk. Mögöttünk az egy meccsel kevesebbet játszó Wales 6 pontos, Azerbajdzsán pedig 1-el áll az utolsó helyen.



Forrás: MLSZ.hu
Close Menu