A Puskás Akadémia hatgólos meccsen verte a Paksot

A Puskás Akadémia otthon hátrányból felállva 4-2-re verte a mérkőzést emberhátrányban befejező Paksot szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójában.



    OTP Bank Liga, 9. forduló:

Puskás Akadémia FC - Paksi FC 4-2 (2-1) 

Felcsút, 1141 néző, v.: Karakó

    gólszerző: Vanecek (21.), Urblík (27.), Gyurcsó (50., 76.), illetve Könyves (19.), Papp K. (59.)
    sárga lap: Knezevic (29.), Hadzsiev (80.), illetve Fejes (14., 75.)
    piros lap: Fejes (75., Paks)
   
    PAFC:

Hegedüs L. - Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Nagy Zs. - van Nieff, Urblík (Spandler 83.) - Gyurcsó, Knezevic (Mebrahtu 74.), Kiss T. (Sós 62.) - Vanecek

    Paks:

Holczer - Osváth, Gévay, Fejes, Szabó J. - Papp K. (Simon Á. 91.), Windecker - Könyves, Remili, Balogh B. (Kecskés 64.) - Hahn (Fejős, a szünetben)

   
A vendégek kezdték aktívabban a találkozót és Könyves Norbert góljával vezetéshez jutottak. A Puskás Akadémia két perccel később David Vanecek révén egyenlített, majd tovább rohamozott, s Urblík József találatával már náluk volt az előny.
   
Fordulást követően ott folytatta a felcsúti gárda, ahol a szünet előtt abbahagyta: egy nagy védelmi hibát kihasználva Gyurcsó Ádám szerzett újabb gólt. A Paks kétgólos hátrányban sem adta fel, Papp Kristóf átlövésével szépített.

Negyedórával a vége előtt azonban nehéz helyzetbe kerültek a vendégek, mivel Fejes Andrást második sárga lapja után kiállította a játékvezető.

A Puskás azonnal büntetett: Gyurcsó szemfüles szabadrúgásgóljával visszaállította a kétgólos különbséget, és egyben beállította a 4-2-es végeredményt.

MTI
Close Menu