A VAR a vörös ördögökkel volt: Döntetlen a Liverpool elleni rangadón

A Liverpool vasárnap délután 1-1-es döntetlent játszott idegenben a Manchester Uniteddel, így Jürgen Klopp csapatának nem jött össze a Premier League-rekordot beállító zsinórban aratott 18. győzelem.




A Manchester United egy véleményes góllal szerzett vezetést: Lindelöf látszólag szabálytalanül szerelte Origit, majd az ebből vezetett támadás végén Rashford talált be.

Ezt követően Mané gólját kezezés miatt érvénytelenítette a játékvezető, és a Vörösök csak  öt perccel a rendes játékidő vége előtt tudtak egyenlíteni Lallanának köszönhetően.

A meccs alatt a Sky Sports szakértőjeként dolgozó Mourinho szerint Solskjaer három védős rendszerével Klopp nem tudott mit kezdeni, és ezért nem jött össze az újabb liverpooli győzelem.

- Kloppnak nem ízlett a menü. Húst kért, de halat kapott. A Liverpoolnál örülnek, ha olyan ellenféllel kerülnek szembe, amely lehetőséget ad a kontrákra, és bár a Unitednek megvannak a korlátai, ők teljesen máshogy álltak ki erre a meccsre. Végig kompaktan védekeztek három belső védővel, és ez nem ízlett a Liverpoolból. Hiányzik belőlük a képesség, hogy feltörjék a mélyen helyezkedő csapatokat.

Megmondom őszintén, hogy örülök az eredménynek, a szezon eleji kilenc meccses győzelmi szériát én értem el a Chelsea-vel. A Liverpoolnak fantasztikus eredményeket ér el, de megvannak a korlátaik. Képesek összezúzni az ellenfeleiket, ha azok úgy játszanak, ahogy ők szeretnék. Jürgen egyértelműen frusztrált, mert még soha nem nyert az Old Traffordon - mondta a portugál mester a meccset követően.

A Liverpool a döntetlen ellenére továbbra is magabiztosan vezeti a Premier League tabelláját, 6 ponttal előzve a második helyen álló Manchester City-t.


ANGOL PREMIER LEAGUE
9. FORDULÓ
Manchester United–Liverpool 1–1 (Rashford 36., ill. Lallana 85.)


További eredmények
Everton–West Ham United 2–0 (Bernard 17., Sigurdsson 92.)
Aston Villa–Brighton 2–1 (Grealish 45+2., Targett 95., ill. Webster 21.)
AFC Bournemouth–Norwich City 0–0
Chelsea–Newcastle United 1–0 (Marcos Alonso 73.)
Leicester City–Burnley 2–1 (Vardy 45., Tielemans 74., ill. Wood 26.)
Tottenham Hotspur–Watford 1–1 (Alli 86., ill. Doucouré 6.)
Wolverhampton–Southampton 1–1 (Jiménez 61. – 11-esből, ill. Ings 53.)
Crystal Palace–Manchester City 0–2 (Gabriel Jesus 39., David Silva 41.)


Close Menu