Bajnokok Ligája keddi eredmények és tabellák

Nem született meglepetés, mindegyik sztárcsapat nyert.





Kedden késő este komolyabb rangadóra nem került sor a Bajnokok Ligájában, azonban minden esélyes begyűjtötte a három pontot.

A Paris Saint-Germain a Brugge otthonában járt és egy 5-öst hintett belga ellenfelének Mbappe triplájával és Icardi duplájával.

Ezzel a párizsiak három győzelemmel lényegében tovább is jutottak és együtt mehetnek az egyenes kieséses szakaszban a Real Madriddal, akik ma a Galatasaray otthonában nyertek Kroos találatával 1-0-ra.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 3. FORDULÓ
A-CSOPORT

FC Bruges (belga)–Paris Saint-Germain (francia) 0–5 (Icardi 7., 63., Mbappé 61., 79., 83.)

Galatasaray (török)–Real Madrid (spanyol) 0–1 (Kroos 18.)



A Juventus is szűken, csak 2-1re tudott nyerni Torinóban a Lokomotiv Moszkva ellen Dybala két találatával, amellyel a Zebrák pontban befogták az Atletico Madridot.



A Manchester City nem kegyelmezett az eddig pont nélküli Atalantának és 5-1-el küldték haza az olaszokat Sterling mesterhármasával és Agüero duplájával.

A Bayern rendesen megizzadt az Olympiakosz otthonában, de végül Lewandowski kétszer és Tolisso egyszer be tudta venni a görögk kapuját, amellyel 3-2-re győztek a bajorok.

A Tottenhamnél kiszakadt a gólzsák, a londoniak ugyanis 5-0-ra lemosták a Crvena Zvezdát, megszerezve első győzelmüket Kane és Son 2-2-góljával és Lamela találatával.


BAJNOKOK LIGÁJA
3. FORDULÓ
B-CSOPORT

Olympiakosz Pireusz (görög)–Bayern München (német) 2–3 (el-Arabi 23., Guilherme 79., ill. Lewandowski 34., 62., Tolisso 75.)

Tottenham Hotspur (angol)–Crvena zvezda (szerb) 5–0 (Kane 9., 72., Szon Hung Min 16., 44., Lamela 57.)

A Bajnokok Ligája késő esti eredményei:

Club Brugge 0 - 5 PSG
Galatasaray 0 - 1 Real Madrid
Juventus 2 - 1 Lokomotiv Moszkva
Manchester City 5 - 1 Atalanta
Olympiakosz 2 - 3 Bayern München
Tottenham 5 - 0 Crvena zvezda
Close Menu