Berecz a forduló rangadóján üzenne Nikolicsnak: Hiba volt elengedni

Különleges mérkőzésre készülhetett a válogatott szünetben Berecz Zsombor, aki a nyáron Fehérvárról került Mezőkövesdre kölcsönben, szombaton ez a két csapat találkozik az NB I. 9. fordulójában.


Papíron ez a forduló rangadója, hiszen a listavezető látogat a második helyezetthez. Amennyiben Kuttor Attila együttese győzni tudna, pontszámban utolérné Marco Nikolicsékat.

A legutóbbi fordulóban a Mezőkövesd az Újpest vendégeként győzött 2–1-re, ezen a mérkőzésen szerezte első gólját új csapatában Berecz Zsombor, aki úgy érzi, teljesítményük alapján, ha nem is a bajnoki címért, de az Európa Liga-indulásért reálisan küzdhetnek a 2019/20-as szezonban.

A 23 éves középpályás volt edzőjének is bizonyítaná, könnyelműen engedték el. Nem titkolja, meglepetésre készülnek a Fehérvár ellen.

A folyamatos játéklehetőségben lubickoló Berecz Marco Rossi figyelmét is magára irányítaná, azaz a magyar válogatott keretébe is visszatérne: karrierje során egyszer, még 2016-ban lépett pályára címeres mezben, egy Svédország elleni felkészülési mérkőzésen.

M4
Close Menu