Fontos láncszemek estek ki a Liverpool elleni rangadó előtt

David de Gea és Paul Pogba sem játszhat a Manchester United labdarúgócsapatának vasárnapi bajnokiján, amelyen az együttes az angol bajnokság kilencedik fordulójának rangadóján a Liverpoolt fogadja.Ole Gunnar Solskjaer, az MU szakvezetője a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón csapata sérültjeivel kapcsolatban közölte: a keddi, válogatott mérkőzésen kényszerű okokból lecserélt de Gea esetében további vizsgálatokra van szükség, hogy megállapítsák izomsérülésének súlyosságát, valamint azt, hogy mikor térhet vissza.

"Úgy vélem, hogy ki kell hagynia a találkozót" - mondta a spanyol labdarúgóról Solskjaer.
A spanyolok svédországi Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén a remek teljesítményt nyújtó de Gea már a szünetben jelezte a válogatott orvosi stábjának, hogy valami problémája van. Végül az a döntés született, hogy vállalja a második félidőt, de a 60. percben mégis le kellett cserélni a kapust.

Pogba az elmúlt másfél hónapban bokasérülés miatt több találkozót is kihagyott, és mindössze kétszer tudott játszani. A francia középpályás visszatérésével kapcsolatban Solskjaer kiemelte: Pogba keményen dolgozik és jól halad a rehabilitációja, de vasárnap még így sem lesz bevethető.

Aaron Wan-Bissaka és Anthony Martial esetében a norvég edző kiemelte: nem tudja azt mondani, hogy százszázalékos állapotban lennének, de harminc percet, esetleg egy félidőt ezúttal már pályán lehetnek.

Nyolc fordulót követően az MU kilenc ponttal a 12. helyen áll a Premier League tabelláján, amelyen a hibátlan Liverpool 24 pontot gyűjtve listavezető.Forrás: Eurosport
Close Menu