Gólgazdag meccsen tudott nyerni a mumus ellen az Inter

A Serie A vasárnap déli mérkőzésén az Internazionale a Sassuolo otthonába látogatott.




Antonio Conte csapata villámgyorsan, már a második percben megszerezte a vezetést. Egy kifejelt szöglet után az Inter vezethetett támadást, aminek a végén Brozovic játszotta meg Lautaro Martinezt, az argentin csatár tolt egyet a labdán, majd gyönyörűen kilőtte a hosszú alsó sarkot.

A 13. percben Martinez akár meg is duplázhatta volna az Inter előnyét, ehelyett nem sokkal később a Sassuolo egyenlített. Egy kontratámadás végén Berardi húzott el Biraghi mellett, majd jobbal kilőtte a hosszú sarkot.

Ezt követően egy viszonylag gyors gólváltás következett, de a játékvezető mindkét találatot érvénytelenítette. Először Lukaku szabálytalansága miatt lőtt hiába a kapuba Martinez, majd a másik oldalon Caputo lesről talált be.

A 38. percben viszont már örülhettek az Inter szurkolói, ugyanis De Vrij felpasszolt labdája után Lukaku szépen fordult le a védőjéről és lőtt a kapuba.

A szünetre pedig már kétgólos előnnyel vonulhatott a milánói együttes, miután egy Martinez elleni szabálytalanságért megítélt tizenegyest Lukaku értékesített.

A második félidő is igencsak gólgazdagra sikeredett, hiszen előbb Lautaro Martinez egy újabb tizenegyesből talált be.

Aztán a simának tűnő meccsbe a 74. percben Djuricic találata után visszajöttek a hazaiak.

Sőt, a 82. minutumban Boga is gólt szerzett, amellyel izgalmas is lehetett volna a vége.

Azonban több találat nem esett, az Inter 4-3-ra nyert és tapad a Juventusra, akikkel szemben egy pontos lemaradásban vannak a milánóiak, a Sassuolo pedig a 16. helyen a Serie A-ban.


OLASZ SERIE A
8. FORDULÓ
Sassuolo–Internazionale 3–4 (Berardi 16., Caputo 74., Boga 81., ill. L. Martínez 2., 70. – a másodikat 11-esből, Lukaku 38., 45. – a másodikat 11-esből)



További eredmények
Milan–Lecce 2–2 (Calhanoglu 20., Piatek 81., ill. K. Babacar 63., Calderoni 92.)
Parma–Genoa 5–1 (Kucka 38., Cornelius 42., 45+1., 50., Kulusevski 79., ill. Pinamonti 52.)
Cagliari–SPAL 2–0 (Nainggolan 9., Farago 67.)
Sampdoria–Roma 0–0
Udinese–Torino 1–0 (Okaka 42.)







Forrás: Goal.com
Close Menu