Hazai pályán fordított és nyert a Paks

A Paks hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte újonc vendégét, a Kaposvári Rákóczit a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának szombati játéknapján.

 
A tolnaiak két vereség után tudták ismét begyűjteni a három pontot az élvonalban.

    OTP Bank Liga, 8. forduló:

Paksi FC-Kaposvári Rákóczi FC 2-1 (0-1)
---------------------------------------
Paks, 1109 néző, v.: Bogár
    gólszerzők: Remili (47.), Windecker (55.), illetve Hegedűs D. (36.)
    sárga lap: Könyves (48.), Papp K. (65.), Szabó J. (86.), Simon Á. (87.), Holczer (91.), illetve Nagy J. (48.), Balázs (64.), Fodor (81.)

    Paksi FC:
    ---------
Holczer - Osváth, Fejes, Poór, Szabó J. - Papp K. (Kecskés, 92.), Windecker - Könyves (Fejős, 75.), Balogh B. (Simon Á., 82.), Remili - Hahn

    Kaposvári Rákóczi FC:
    ---------------------
Pogacsics - Vachtler, Hegedűs D., Nagy T., Fodor - Szakály A. (Nagy K. 59.), Nagy J. - Nagy R. (Poplatnik, 68.), Beliczky, Csiki (Balázs, 64.) - Ádám

   
A Paks kezdte jobban a találkozót, tíz perc elteltével mégis a Kaposvár előtt adódott két nagy helyzet, de mindkét esetben bravúrral hárított Holczer. A játékrész derekán ismét a hazaiak irányítottak és futballoztak veszélyesebben, csakhogy egy szabadrúgást követően Hegedűs fejes góljával mégis a vendégek kerültek előnybe. A góltól nem változott a játék képe, a Paks támadott, de egyenlítenie nem sikerült a szünetig.
   
Ami az első 45 percben nem jött össze, az azonnal sikerült a folytatás elején, ugyanis Remili 1-1-re alakította az állást. A hazaiak lendületben maradtak, de vezetésükhöz Pogacsics óriási hibája is kellett, mivel "bevédte" Windecker távoli lövését. A Kaposvár sokáig hátrányban sem tudott újítani, az utolsó tíz percben viszont nagy nyomás alá helyezte a paksi kaput, de csak kapufáig jutott, így az összességében agilisabban és támadóbb szellemben játszó tolnaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot.

MTI
Close Menu