Hazai pályán tudott fordítani a Barcelona az Inter ellen

Barcelona - Inter rangadót rendeztek a szerda esti BL fordulóban.

A játéknap legnagyobb presztízsű mérkőzésén az Inter nagyon bekezdett a Camp Nou-ban, és már a 2. percben megszerezte a vezetést a Barcelona ellen.

Lautaro Martinez volt az, aki Alexis Sancheztől kapott egy remek kiugratást, az argentin támadó pedig Lenglet szorításában is kilőtte a hosszú alsó sarkot.

A folytatásban a Barcelona hiába birtokolta többet a labdát, továbbra is az olaszok játszottak veszélyesebben.

Candreva lőtt egy lesgólt, Barella lövését az utolsó pillanatban sikerült blokkolnia a védőknek, Martinez fejesét pedig Ter Stegen védte bravúrral.

A játék képe a szünet után sem sokat változott, viszont az 58. perben a csereként beálló Vidal ívelése után Luis Suárez egy káprázatos kapáslövéssel kiegyenlített.

Luis Suárez pedig ezzel még nem végzett a mérkőzésen: a 84. percben Messi egy remek szóló végén tálalt az uruguayi elé, aki Godín mellett egy fantasztikus labdaátvétellel hozta helyzetbe magát, majd Handanovic mellett a hálóba helyezte a labdát, és ezzel meg is nyerte a meccset a Barcelonának.

A Barcelona és a Dortmund 4-4 pontjával holtversenyben az első helyen állnak, míg a Slavia és az Inter 1-1 ponttal a 3. és a 4. helyet foglalja el.




Forrás: Goal.com
Close Menu