Puskás Aréna nyitómérkőzés: Indul a jegyértékesítés

November 15-én este új fejezet kezdődik a magyar labdarúgás történetében: az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel hivatalosan is megnyitja kapuit az új nemzeti stadion, a Puskás Aréna. Összegyűjtöttünk minden fontos információt az Arénával és a nyitómeccsel kapcsolatban.

A MÉRKŐZÉSRŐL
A teljesen újjáépített Puskás Aréna igazán méltó mérkőzéssel nyitja meg kapuit a szurkolók előtt: az Uruguay legjobbjai ellen játszott első meccs egyben Gera Zoltán, 97-szeres válogatott játékos, az U21-es válogatott szövetségi edzőjének, Marco Rossi segítőjének búcsúmérkőzését is jelenti.

INDUL A JEGYÉRTÉKESÍTÉS!
Amint azt szurkolóink már megszokhatták, jegyeiket online és személyesen is megvásárolhatják. Az online jegyértékesítés továbbra is a már ismert felületen, a meccsjegy.mlsz.hu oldalról érhető el. Míg személyesen az ezen a weboldalon feltüntetett helyszíneken vásárolhatók meg a nyitómeccs belépői.

A jegyértékesítés első szakasza (elővásárlási időszak):

Az elmúlt években megszokott módon először az MLSZ Szurkolói Klubjának (SZK) tagjai válthatják meg a jegyüket a mérkőzésre 2019. október 25-én, 10 órától. Egy szurkoló hat darab jegyet vásárolhat, de az SZK-elővásárlási időszakban mind a hat jegy tulajdonosának klubtagnak kell lennie. Az MLSZ Szurkolói Klubhoz bárki csatlakozhat a szurkoloiklub.mlsz.hu weboldalon.

Az elővásárlási időszak letelte után is érdemes klubtagként megvásárolni a belépőjegyeket, hiszen az MLSZ Szurkolói Klub tagjai a teljes jegyvásárlási időszak alatt 15% kedvezményben részesülnek.

Az MLSZ Szurkolói Klub elővásárlási időszakban az online jegyértékesítés mellett, személyesen, csak az alábbi kiemelt jegypénztárakban vásárolható belépő:

– Papp László Budapest Sportaréna jegypénztár
o   1143 Budapest, Stefánia út 2.
o   Nyitvatartás: H-P: 9-17; nyitó hétvégén SZ-V: 9-17

– IBUSZ Oktogon:
o   1066 Budapest Oktogon 3.
o   Nyitvatartás: H-P: 9-18; SZ: 9-13, V: zárva

– Gruber Eurocenter:
o   EUROCENTER ÓBUDA 1032 Budapest, Bécsi út 154.
o   Nyitvatartás: H-SZ: 10-20; V: 10-18

– Broadway Ticket Hungary Kft:
o   1075 Budapest, Károly krt. 21.
o   Nyitvatartás: H-P: 10-18; nyitó hétvégén SZ:10-17

– Westend Jegyiroda Kft:
o   1062 Budapest, Váci út 1-3.
o   Nyitvatartás: H-P: 10-20; SZ: 10-19; nyitó hétvégén V:10-18

A jegyértékesítés második szakasza:

Október 28-án, hétfőn reggel 10 órakor indul a jegyértékesítés következő szakasza, amikor a még elérhető mérkőzésjegyeket valamennyi vásárló számára elérhetővé tesszük. A viszonteladói pontok listája itt érhető el.

A mérkőzésre a megszokott módon a személyes adatok megadásával lehet megvásárolni a publikus forgalomba kerülő jegyeket. A jegyvásárláshoz nem szükséges klubkártya, az adatok az online felületen megadhatók.

A jegyek átírására egyszeri 1500 forintos díj ellenében, legkésőbb a mérkőzés előtt 72 órával van lehetőség. A névátírás utalványt ugyancsak a megújult jegyértékesítési felületen lehet megvenni.

A kiemelt érdeklődésre való tekintettel az új rendszer két új szolgáltatást is alkalmazni fog a szurkolók minél gördülékenyebb és gyorsabb kiszolgálásának érdekében:

1) Megnövekedett forgalom esetén bekapcsol az „előszoba”, amelyből a rendszer érkezési sorrendben engedi át a felhasználókat az értékesítés felületére. Az előszoba felületén látható lesz a vásárló sorszáma és a várakozás várható időtartama.

2) A gyorsabb kiszolgálás érdekében a jegyértékesítés indulásakor a rendszer jegyfelajánlás szolgáltatást fog alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy miután a vásárló a felületen kiválasztja a kívánt szektort, a helyeket a rendszer automatikusan ajánlja fel az igényelt jegyszám mennyiségében. Ha a felajánlott székek megfelelnek, akkor a fizetéssel folytatódhat a vásárlás; amennyiben a vásárló módosítani szeretne a kapott helyeken, a jegyek törlése után, a szektorra kattintással új felajánlást kezdhet. A jegyvásárlás menetéről a Vásárlási Tájékoztatóban található részletes információ, amely a jegyértékesítési oldalon érhető el.

JEGYKATEGÓRIÁK:
A nyitómérkőzésre összesen öt kategóriában vásárolhatók jegyek: a négy lelátói kategória mellett VIP jegyek is elérhetőek.

Az MLSZ Szurkolói Klub tagjai 15% kedvezményt kapnak a jegyárból – a klubba a szurkoloiklub.mlsz.hu weboldalon lehet belépni.A mérkőzést mozgáskorlátozott szurkolóink ingyenesen tekinthetik meg, míg kísérőik a 4. kategória árain vásárolhatják meg a jegyeiket a speciálisan számukra fenntartott helyekre. Speciális jegyigényeiket a megújult ügyfélszolgálaton keresztül adhatják le az MLSZ partnere, az InterTicket kollégáinak.

A válogatott mérkőzések jegyértékesítésével kapcsolatos kérdéseiket a kifejezetten erre a célra létrehozott ügyfélszolgálatnak tehetik fel.

Az InterTicket központi ügyfélszolgálatának elérhetőségei:

Telefon: +36-1-235-0761
hétköznap: 09:00-17:00
hétvégén: 09:00-15:00
mérkőzésnapokon: 09:00 - első félidő végéig
mérkőzés napot megelőző 3 napban: 09:00 és 18:00 óra között
E-mail cím: mlsz@interticket.hu

ÉRKEZÉS A STADIONHOZ:
A létesítmény újjáépítésével a stadion közvetlen környezete is megújul: bár a stadion készen áll a megnyitóra, a területrendezés nem fejeződik be november közepére, így a nyitómérkőzés megközelítése eltérő lesz a korábban megszokottól.

Az stadion területére a Dózsa György út felől két (III. és VI.), a Stefánia út felől három (X., XI. és XIII.) bejáraton lehet belépni. A bejáratoknál minden esetben vizuális jegyellenőrzés történik, ezért kérjük a szurkolókat, hogy készítsék elő érvényes jegyüket, ezzel is meggyorsítva a bejutást a stadionkertbe.

Innen az arénába vezető forgókapuk közvetlenül az épület mellett találhatóak; összesen hat kapucsoporton lehet megközelíteni a lelátókat, mindkét oldalon 3–3 (Dózsa György út felől D-E-F, Stefánia út felől A-B, a Thököly út felől C) kapucsoport áll a szurkolók rendelkezésére. Fontos, hogy a C kapucsoportot a környező utcák lezárása miatt kizárólag a Thököly út felől lehet megközelíteni.

A várható tömeg miatt arra kérjük a szurkolókat, hogy a megszokottnál korábban érkezzenek ki a stadionhoz, és a belépéskor kövessék a jegyükön található útmutatásokat, illetve a kihelyezett tájékoztató információkat. A megfelelő bejáratok megközelítését a helyszínen önkéntesek is segítik.

Javasolt megközelítési útvonalak:

A kapucsoport - Stefánia út felől (X. bejárat)
B kapucsoport - Stefánia út felől (XI. bejárat)
C kapucsoport - Stefánia út felől (XIII. bejárat – csak a Thököly út irányából!)
D Kapucsoport - Dózsa György út felől (III. bejárat – javasolt a Keleti pályaudvar irányából megközelíteni)
E Kapucsoport - Dózsa György út felől (III. bejárat / VI. bejárat)
F Kapucsoport - Dózsa György út felől (VI. bejárat)
VIP EAST - Dózsa György út felől (VI. bejárat / Stefánia út felől  X. bejárat)

Mozgáskorlátozott szurkolók részére a belépés a B és E kapucsoportokon lehetséges, itt liftek is rendelkezésre állnak.
Forrás: MLSZ.hu
Close Menu