A halálcsoportba kerülünk az EB-n, ha sikerül kijutnunk

Amennyiben sikerül kiharcolnunk az EB-n való részvételt, akkor NÉMETORSZÁGGAL, FRANCIAORSZÁGGAL és PORTUGÁLIÁVAL JÁTSZHATUNK!




A három mérkőzésünket egyébként június 16-án, 20-án és 24-én játszanánk, az egyiket tehát Münchenben, a másik kettőt az új Puskásban.

A világbajnok francia és a címvédő portugál válogatott is a részben budapesti rendezésű csoportba került szombaton a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság bukaresti sorsolásán, azaz mindkettő a Puskás Arénában játssza két mérkőzését.

   
Mivel Budapest rendezői párja München, így ebben a négyesben szerepel még Németország, amely mindhárom találkozóját hazai pályán játszhatja.
   
Amennyiben a magyar válogatott a márciusi pótselejtezőn kijut a kontinensviadalra, akkor ezzel a három csapattal kerül egy kvartettbe, a világbajnokkal és az Európa-bajnokkal ráadásul hazai pályán küzdhetne meg.
   
A sorsoláson az is kiderült, hogy Rómában olasz-török nyitómeccsel veszi kezdetét június 12-én a rendhagyó Eb, amelyet 12 ország egy-egy városában rendeznek. Budapesten három csoportmeccs mellett egy nyolcaddöntőt rendeznek.
Close Menu