A Juventus is vinné a fiatal tehetséget

A torinóiak a katalánok és az angolok előtt lecsapnának a játékosra.



Az olasz Tuttosport cikkezett arról, hogy a Juventus kész arra, hogy megszerezze Dani Olmót.

A 21 éves focista jelenleg a Dinamo Zagreb játékosa, és fiatal kora ellenére a most futó idényben is igen szépen teljesít.

Olmo ugyanis a 2019/20-as idényben minden sorozatot figyelembe véve 6 gólig és 6 gólpasszig jutott, köztük a Ferencvárosnak is betalált kétszer a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

A támadó középpályás 2014-ben a Barcelona utánpótlásából a Dinamo Zagreb korosztályos csapatához szerződött, és azóta is a horvátoknál játszik.

Mivel nagyon úgy tűnik, hogy a Juventus nem tudja megszerezni Paul Pogbát a középpályára, ezért a Zebrák figyelme a fiatal Olmo felé fordult, aki iránt viszont több európai sztárklub is érdeklődik.

Az egyik a korábbi nevelőklubja, a Barcelona, illetve a Manchester City is soraiban szeretné tudni őt.

A Juventus viszont harcba száll a fiatal tehetségért, akit a transfermarkt jelenleg 30 millió euróra taksál, azonban ha az európai gigászok elkezdenek licitálni rá, akkor minden bizonnyal ennek a többszöröse is lehet majd a vételára.

Olmo emellett bemutatkozott a spanyol felnőtt válogatottban is hat nappal ezelőtt Málta ellen, és gólt is szerzett a szigetországiak elleni Eb-selejtezőn.



Forrás: Goal.com
Close Menu