Az FTC 2012 óta küzd a kirekesztés ellen

Az FTC 2012 óta küzd a kirekesztés ellen, idén pedig újabb kampányfilmet forgattunk.

A Ferencvárosi Torna Club 2012-ben, a hazai sportegyesületek közül elsőként kampányt indított a kirekesztés ellen, és rendszeresen, kisfilm formájában hívja fel a figyelmet ennek a törekvésnek a fontosságára.Legújabb megmozdulásunk üzenete, hogy a Fradiban csak egy szín számít, a zöld! Mi nem nézzük, hogy ki honnan jött, milyen a vallása, milyen a világnézete, a bőrszíne, mert a Fradiban csak egyetlenegy szín számít, a zöld, ez köt össze bennünket, ez fontosabb minden másnál, ami megkülönböztetne, szétválasztana minket egymástól.

A 2019-es kampányfilmünkben hat labdarúgónk, Miha Blazic, Franck Boli, Dibusz Dénes, Lovrencsics Gergő, Isael Barbosa és Tokmac Nguen mondja el anyanyelvén idei kampányszlogenünket:

Nálunk csak egy szín számít, a zöld!

A felvételeket a hazai pályánkon, a Groupama Arénában készítettük el, ahol idén számos sikert értünk el, hiszen itt ünnepelhettük 2019-ben a 120 éves klub történelmének harmincadik labdarúgó bajnoki címét, valamint itt harcoltuk ki 15 év után a csoportkörös indulást az Európa Ligában.

Idei kampányfilmünk látványos videóban, futballistáinkat különböző helyzetekben bemutatva adja át fő üzenetünket, melyeket labdarúgóink az anyanyelvükön mondanak el. A „Nálunk csak egy szín számít, a zöld!” mondat így elhangzik Dibusztól és Lovrencsicstől magyarul, Blazictól szlovénul, Bolitól franciául, Isaeltől portugálul, míg Tokmactól norvégul, ezzel is jelképezve, hogy bárhonnan is jövünk, a Fradiban csak a közös színünk, a zöld számít!

Még több infó és videó ITT TALÁLHATÓ!

fradi.hu
Close Menu