Döntetlen Debrecenben

A Budapest Honvéd 1-1-et játszott a Debrecen otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombati mérkőzésén.


   
    OTP Bank Liga, 15. forduló: Debreceni VSC-Budapest Honvéd 1-1 (0-1)

Debrecen, 2080 néző, v: Kassai     gólszerző: Varga K. (62.), illetve Batik (45+1.)     sárga lap: Haris (28.), illetve Aliji (49.), Kamber (89.), Kukoc (92.)
   
DVSC:
 Kosicky - Bényei, Szatmári, Pávkovics, Ferenczi - Haris - Kusnyír (Trujic, 46.), Tőzsér, Bódi, Varga K. (Adeniji, 84.) - Garba
 
 Budapest Honvéd:
    Tujvel - Batik, Kamber, Lovric - Uzoma, Vadócz, Nagy G., Kesztyűs (Banó-Szabó, 74.), Aliji (Kukoc, 91.) - Lanzafame, Moutari (Cipf, 69.)   

    Kényelmes tempóban kezdték a mérkőzést a csapatok. Az első kapura lövésre a tizedik percig kellett várni, ekkor Garba próbálkozását védte könnyedén Tujvel.
 Az első negyedóra végén megszerezhette volna a vezetést a Honvéd: Lanzafame kiugratását követően Moutari került óriási helyzetbe, Kosiczky azonban bravúrral védett.

 Nem sokkal később Kamber kiszorított helyzetben a kapufát találta el. A vendégek a mezőnyben fokozatosan átvették az irányítást, és az első félidő hosszabbításában Batik fejesgóljával megszerezték a vezetést. 

  A második játékrész elején fokozta a tempót a Honvéd. Előbb Moutari, majd Vadócz veszélyeztette a hazaiak kapuját. A Debrecen teljesen váratlanul, első helyzetét értékesítve egyenlített.
 A gól után lendületben maradtak a hazaiak, a Honvéd teljesítménye pedig egyre inkább visszaesett. A hajrában a DVSC beszorította ellenfelét, de a győztes gólt nem tudta megszerezni.


Forrás:MTI.hu
Close Menu