Hóembernek öltözve csapódott egy ház kertjébe Lamborghinijével a West Ham focistája

Már majdnem nekilátott a házban élő család a karácsonyi vacsorának, amikor a hóembernek öltözött csatár kocsija letarolta a kertet.



Nagyjából 130 km/h sebességgel hajthatott Michail Antonio, amikor elvesztette az uralmat autója felett, és egy dél-londoni ház kertjébe csapódott december 25-én este, írja a The Sun.

Csodával határos módon azonban senki nem sérült meg a balesetben, pedig a West Ham United csatára mellett barátai ültek a 81 millió forintot érő Lamborghini Huracanban, míg a házban egy család éppen a karácsonyi vacsorához készülődött.

A legmeghökkentőbb az egész jelentben mégis az volt, amikor a 29 éves focista tetőtől talpig hóembernek öltözve kászálódott ki a félig oldalára fordult sportkocsiból.




A házból kiszaladt család később fültanúja volt annak, ahogy röviddel a baleset után Michail Antonio telefonon beszél valakivel, és csak azt ismételgeti neki, hogy

"Fejezd be a lehülyézésemet. Inkább megkérdezhetnéd, hogy jól vagyok-e."

A férfi már délelőtt magára öltötte a hóemberes jelmezt, a csapat öltözőjéből erről fotót is posztot az Instagramra, míg a játékosoknak fenntartott parkolóban videót készített magáról, ahogy A hóember című rajzfilmből ismert Walking In The Air című dalt dúdolja.

A jelentről videó is készült:
Close Menu