Így lepte meg nejét Marco Rossi

A magyar fociválogatott szövetségi kapitánya többször elmondta már: neki a család az első. Marco Rossi ilyenkor csak a szeretteivel foglalkozik.



Marco Rossi, amikor csak teheti, elmondja, hogy roppant szerencsésnek tartja magát, amiért olyan nőt sodort elé a sors, akivel több mint harminc éve boldog házasságban él, és hogy Mariella és a két közös gyermekük az élete legnagyobb öröme. Ez a családi háttér elengedhetetlen neki ahhoz, hogy távol Olaszországtól is csak a munkájára tudjon koncentrálni.

A karácsonyt otthon töltöttem a nejemmel, a fiammal és a lányommal. A délolasz hagyományoknak megfelelő, a tenger gyümölcseibôl készült ételekből álló menüt készített a nejem, akinek most már a lányom is segített 

– nyilatkozta a Borsnak az olasz szakember.

Az első otthoni napokat követően Torinóba is ellátogatunk az édesanyámhoz, ahová a testvéreim és az ő családjuk is jön 

– tette hozzá.

Rossinak egyébként sikerült meglepnie a feleségét.

Több olyan dologgal is megajándékoztam, aminek nagyon örült, hiszen az ajándékozás lényege éppen az, hogy örömet okozzunk. Nincs annál jobb érzés, mint amikor a szerettein­ket boldognak látjuk.

A fociválogatott edzője persze gondolt a magyar drukkerekre is, s ha nem is az év mostani ünnepi időszakában, jövőre szeretné igazán boldoggá tenni őket. Legalábbis lapunkon keresztül így üzent nekik:

Mindenekelőtt jó egészséget kívánok mindenkinek! No meg azt, hogy a szurkolóink igazán bol­dogok legyenek, amihez ugye, az kell, hogy sikerüljön kiharcolni az Eb-szereplést!

borsonline.hu
Close Menu