Ezúttal a Chelsea-ből igazolt az InterA Chelsea-vel kötött kölcsönadási szerződés opciós jogot tartalmaz Victor Moses végleges szerződtetésére is.

A Chelsea labdarúgóklubja kölcsönadta a nigériai válogatott Victor Mosest az olasz bajnokságban második helyen álló Internazionalénak.

A milánói egyesület csütörtöki bejelentése szerint a 29 éves szélső az idény végén maradhat is az Internél, a Chelsea-vel megkötött kölcsönadási szerződés ugyanis opciós jogot tartalmaz a futballista végleges szerződtetésére.

Az Internazionale vezetőedzője, Antonio Conte 2016 és 2018 között a Chelsea-t irányította, Moses már akkor is a londoni Kékek játékosa volt.

Múlt héten Ashley Young a Manchester Unitedből igazolt az Interhez, ahol korábbi manchesteri csapattársai közül a belga Romelu Lukaku, valamint a chilei Alexis Sanchez is futballozik.

A 38-szoros válogatott Victor Moses az Internazionale történetének nyolcadik nigériai játékosa. Az Inter 20 forduló után négy pont hátránnyal követi a címvédő és listavezető Juventust az olasz bajnokság tabelláján.


Forrás: M4Sport.hu
Close Menu