Gól nélküli döntetlent játszott a Fehérvár a Honvéddal

A MOL Fehérvár FC hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a meccset tíz emberrel befejező Budapest Honvéddal a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában.



    OTP Bank Liga, 17. forduló:

MOL Fehérvár FC - Budapest Honvéd FC 0-0 

Mol Aréna Sóstó, 3054 néző,
v.: Berke
    sárga lap: Ikenne King (33.), Lanzafame (86.)
    kiállítva: Aliji (91.)
   
    Fehérvár:
   
Kovácsik - Fiola, Musliu, Vinícius, Stopira - Pátkai, Elek - Nego (Houri a szünetben), Kovács I., Petrjak (Milanov 59.) - Futács (Hodzic 75.)
   
    Honvéd:

Tujvel - Ikenne King (Uzoma 73.), Batik, Kamber, Lovric, Aliji - Banó-Szabó, Kesztyűs, Hidi - Lanzafame, Moutari (George 72.)
   
   
A Honvéd kezdte veszélyesebben a találkozót, különösen Amadou Moutari volt elemében, aki előbb kapufára belsőzött, majd távolról is veszélyes lövéssel jelentkezett. Húsz perc után átvette a kezdeményezést a Fehérvár, amely Loic Nego közeli perdítésénél, majd Ivan Petrjak és Visar Musliu fejesénél is közel járt a gólhoz.
   
A fordulást követően Kovács István ziccerét rúgta ki Tomas Tujvel, majd Futács Márkó szerzett gólt lesről. A második félidő nagy részében a hazaiak próbálkoztak többet, a vendégek jobbára csak védekeztek, amikor pedig eljutottak a fehérvári kapu elé, akkor Banó-Szabó Bence lőtt tiszta helyzetből a kapufa élére. A Honvéd végül tíz emberrel fejezte be a meccset, mert Naser Alijit utánrúgásért kiállította a játékvezető.

MTI
Close Menu