Kikapott a Kisvárda Mezőkövesden

A harmadik helyen álló Mezőkövesd 1-0-ra nyert a vendég Kisvárda ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában, szombaton.



    OTP Bank Liga, 17. forduló:

Mezőkövesd Zsóry FC-Kisvárda Master Good 1-0 (1-0)

Mezőkövesd, v: Solymosi
    gólszerző: Neszterov (18.)
    kiállítva: Simovic (45.)
    sárga lap: Karnyicki (81.), illetve Karaszjuk (27.), Simovic (32., 45.), Hej (42.), Protic (53.)

    Mezőkövesd:
 
Szappanos - Farkas, Guzmics, Neszterov, Vadnai - Cseri, Berecz, Karnyicki, Besirovic (Meszhi, 89.) - Zivzivadze (Takács, 83.), Nagy D. (Pekár, 74.)

    Kisvárda:
 
Dombó - Hej, Beriosz, Rubus, Protic - Karaszjuk (Bumba, 41.), Simovic, Obradovic - Cukalasz (Melnyik, 71.) - Kovácsréti (Viana, 66.), Grozav

 
Már az első félidőben is egyértelmű fölényben futballoztak a hazaiak, és viszonylag hamar megszerezték a vezetést. A vendégeknek meggyűlt a bajuk a mezőkövesdi akciók hatástalanításával, kapura lövéssel mindössze egyszer próbálkoztak, ráadásul közvetlenül a szünet előtt emberhátrányba is kerültek.
 
Fordulás után változtatott a játékán a Kisvárda, ennek pedig az lett az eredménye, hogy kiegyenlítettebbé vált a küzdelem. A hazaiak a létszámfölényük ellenére nem tudták növelni előnyüket, sőt egyszer-egyszer a vendégek voltak veszélyesebbek. Az eredmény azonban nem változott, a sikerrel a Mezőkövesd megerősítette harmadik helyét a tabellán.

MTI
Close Menu