Klopp elmondta, hány mérkőzésen nem számíthat Manéra



Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere elárulta, hogy szenegáli csatára, Sadio Mané izomszakadást szenvedett, a Wolverhampton ellen múlt csütörtökön megrendezett Premier League-mérkőzésen, amelyet csapata 2-1-re megnyert.

A sérülés következében nem nevezi a január 29-én megrendezésre kerülő West Ham United, illetve a február 2-i Southampton elleni bajnokira. Reményei szerint utána újra rendelkezésére állhat a gólerős támadó.

„Sadiót a West Ham, és várhatóan a Southampton ellen sem vetem be. Utána várhatóan már jól lesz. Egy kisebb izomszakadása van, amit komolyan kell venni, de szerencsének mondhatjuk magunkat, hogy azért annyira nem vészes” – mondta csatára állapotáról a német edző.

A Liverpoolnak február 4-én is lesz egy jelenése, a Shrewburyvel megvívandó megismételt találkozón az FA-kupában, de Klopp már jelezte, hogy azon a mérkőzésen a fiatalokat veti be, ráadásul nem is ő fogja vezetni a csapatot.

Így február 15-ig pihentetheti Sadio manét és a csapatot, akkor az utolsó helyezett Norwich otthonába látogatnak a Vörösök a PL-ben.


Forrás:M4Sport.hu
Close Menu