Molnár Gábor a DVTK-nál folytatjaBejelentett az eddig Mezőkövesden futballozó Molnár Gábor leigazolását a DVTK.

A technikás támadó Mezőkövesden mutatkozott be az élvonalba, amelynek színeiben azután játszott újra, hogy egy szezont lehúzott a Puskás Akadémiánál.

Kölcsönvételét követően a nyáron igazolta vissza korábbi klubja, de az őszi remek szereplésben a Kuttor Attila vezette szakmai stábtól nem kapott olyan jelentős szerepet, mint első kövesdi időszakában. Hat bajnokin lépett pályára az ősszel, gólt nem szerzett.

A Diósgyőr bejelentése nem tartalmazta, mennyi időre írt alá a 26 éves futballista, aki gyerekként a lelátóról szurkolt a csapatnak. „Nagyon örülök annak, hogy a két klub meg tudott egyezni egymással, nagy álmom volt, hogy egyszer Diósgyőrben focizhassak, gyermekkori álmom teljesült azzal, hogy diósgyőri labdarúgó lettem – áll Molnár Gábor bemutatkozó nyilatkozatában. - Felemelő érzés lesz annak a csapatnak a mezében pályára lépni, aminek fiatal koromban a lelátóról szurkoltam. Egy borsodi focistának nem is lehet más a vágya, mint a Diósgyőr felnőtt csapata. Szeretnék hosszú távon is meghatározó játékosa lenni a DVTK-nak, mindent el fogok követni azért, hogy megháláljam a szurkolók, a szakmai stáb és a klubvezetés bizalmát, és hogy örömet szerezzek a DVTK nagy családjának. Alig várom már, hogy bemutatkozhassak.”

A miskolciak szombaton a tavaszi rajton, a Zalaegerszeg otthonában folytatják a bennmaradásért folytatott küzdelmüket az OTP Bank Ligában.

Molnár a DVTK hatodik igazolása 2020-ban, korábban Hysen Memolla, José Cortés, Kiss Tamás, Egerszegi Tamás és a nyáron érkező Hegedűs János megszerzését jelentették be.

OTP Bank Liga, 17. forduló:

Ferencvárosi TC – Paksi FC (ÉLŐ: M4 Sport 14:55)

MOL Fehérvár FC – Budapest Honvéd 17.00 (ÉLŐ: M4 Sport)
Mezőkövesd Zsóry FC – Kisvárda Master Good 17:00
ZTE FC – Diósgyőri VTK 17:00
Kaposvári Rákóczi FC – Puskás Akadémia FC  17:00

Debreceni VSC – Újpest FC 19:00


Forrás: M4Sport.hu
Close Menu