Sokkolta a világot a hír

A magyar válogatott és a Benfica tehetséges támadója Fehér Miklós 2004. január 25-én vesztette életét.A 24 éves futballista a Vitoria Guimaraes elleni bajnoki mérkőzés hosszabbításában összeesett a pályán, majd a kórházba szállítást követően meghalt.

A magyar idegenlégiós, akit José Antonio Camacho vezetőedző a 60. percben cserélt be, a rendes játékidő ráadásában kapott egy sárga lapot, majd mosolyogva tett két lépést, aztán lehajolt, megfogta két térdét, s összerogyott.

A négy és fél órás boncolás során nem sikerült meghatározni, pontosan mi okozta a halálát.Tizenöt éve hunyt el a pályán Fehér Miklós. Egykori menyasszonya, Kaibás Adrienn sebeit az idő csak részben gyógyította be. Az asszonynak két gyermeke született, a 9 éves Krisztián, és a hatéves Emili. Adrienn egyedül neveli a gyerekeket.

"Keresem a helyem a világban, és egyelőre nem keresem a következő párom. Miki itt van velem és a szívemben továbbra is, a mai napig szó szerint fáj az elvesztése. Évente négy-öt alkalommal ott vagyok a temetőben, beszélek hozzá, hol sírva, hol nevetve."
Close Menu