Spanyol csatár jöhet Suárez helyére

Suárez közel négy hónapig nem játszhat sérülés miatt, így egyértelmű, hogy a Barcelonának valakivel pótolnia kell az uruguayit.Bár az elmúlt időszakban jól játszott, de már 32 éves az uruguayi, így ha a hosszútávú célokat nézzük, akkor is szüksége van egy támadóra a Barcelonának.

A spanyol sajtó rengeteg nevet bedobott, de úgy tűnik, hogy ezek közül a leginkább reális a Valencia spanyol csatára, Rodrigo.


Az új edző, Quique Setién kívánságlistáján állítólag a 28 éves, 22-szeres spanyol válogatott Rodrigo az első. A Sport valenciai lapokra hivatkozva azt írja, a Valenciát váratlanul érte a Barcelona érdeklődése. Mivel bejutott a BL legjobb 16 csapata közé, a Valencia úgy döntött, télen nem adja el egyetlen meghatározó futballistáját sem. Most viszont úgy érzik a klubnál, talán érdemes lenne foglalkozni a Barcelona érdeklődésével.

A hírek szerint Rodrigóért 60 millió eurót kér a Valencia, ugyanannyit, mint amennyiért tavaly nyáron az Atlético Madridnak eladták volna a futballistát.

Rodrigo korábban a Benficában és a Boltonban játszott, a Valencia 2015-ben igazolta le. Az idei szezonban 22 meccsen négy gólja és tíz gólpassza van, a Valenciában eddig 208 meccsen 56 gólt rúgott és kiosztott 40 gólpasszt.

player.hu
Close Menu