A Honvédból igazolt kapust az Újpest



Az Újpest hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolta a Budapest Honvéd második csapatának hálóőrét, Tomori Zoltán.

„Nagyon örülök, hogy idekerülhettem Újpestre. Egy álmom vált valóra azzal, hogy profi szerződést írhattam alá. Szeretném megköszönni a családomnak és mindenkinek, aki segített, hogy létrejöjjön ez a kontraktus. Természetesen mindent meg fogok tenni azért, hogy a klubnál sikeres legyek és az Újpest is sikeres legyen velem” - nyilatkozta az aláírást követően a 20 éves, 194 cm-es játékos.

A fiatal kapus a lila-fehérek hatodik nyári szerzeménye, Bacsa Patrik, Andreias Calcan, Jakub Sedlácek, Corso Moussa Traoré és a kölcsönből visszatérő Novothny Soma után.

A napokban nem az újpesti igazolásoktól volt hangos a sajtó, hiszen szerdán derült ki, hogy az MLSZ játékra alkalmatlannak találta a Szusza Ferenc Stadion pályáját. Ennek következtében a soron következő hazai mérkőzéseket másik helyszínen kell megrendeznie a klubnak, így a szombatra kiírt Újpest-Ferencváros derbit is, melyet végül az MLSZ Versenybizottságának beleegyezésével elhalasztottak. Pénteken bejelentették azt is, hogy a Fehérvár elleni keddi kupameccsét Szegeden játsszák le a csapatok.

Az előzetes információk szerint az Újpest leghamarabb márciusban térhet vissza a télen átadott létesítménybe.


Forrás:M4Sport.hu
Close Menu