A koronavírus miatt nem ment el az edzőtáborba az MU új igazolása



A koronavírus terjedése miatt egyre szigorúbb határkorlátozásoktól tartva nem utazott el a Manchester United spanyolországi edzőtáborába Odion Ighalo, akit a téli átigazolási időszak utolsó napján vettek fél évre kölcsönbe a Vörös Ördögök.

A nigériai támadó a kínai Shanghaj Shenhua együttesétől szerződött Manchesterbe, és mivel érkezése óta még nem telt le a betegség lappangási ideje, a 30 éves futballista az Egyesült Királyságban maradt, ahol egyéni edzésprogram alapján készül a szezon folytatására – írja a Sky Sports.

Odion Ighalo esetében attól tartanak a Manchester Unitednél, hogy szigorodó biztonsági óvintézkedések esetén nem térhetne vissza Nagy-Britanniába.

Odion Manchesterben marad, mivel az elmúlt két hétben érkezett Kínából 

– nyilatkozta az MU TV-nek Ole Gunna Solskjaer vezetőedző.

A kínai helyzet miatt nem vagyunk biztosak abban, hogy visszajöhet Angliába, ha újra elhagyja az országot, ezért személyi edzővel fog dolgozni, egyéni program alapján.

Ighalón kívül sérülés miatt nem tartott a csapattal Marbellába Paul Pogba és Marcus Rashford sem.

A Manchester United február 17-én játssza következő bajnoki mérkőzését, köszönhetően a Premier League-ben először bevezetett, rendhagyó téli szünetnek.

A kínai Hupej tartomány székhelyéről, Vhanból terjedő új koronavírusnak eddig 722 halálos áldozata van, az ismert fertőzöttek száma világszerte elérte a 31 774-et.

m4sport
Close Menu