Bale megint ott hagyta a Real meccsétA walesi játékosnál ez már szinte beidegződés, amikor nem játszik, hogy nem várja meg csapata meccsének a végét.

A Real Madrid meglepetésre hazai pályán búcsúzott a labdarúgó spanyol Király Kupa negyeddöntőjében, miután csütörtökön 4-3-ra kikapott a Real Sociedadtól. A vendégek már 4-1-re is vezettek, de a madridiak a hajrában két gólt is szereztek, egyenlíteniük azonban nem sikerült.

A madridiak walesi játékosa, Gareth Bale sérülése miatt a lelátóról követte a mérkőzést, de csak egy darabig. A 82. percben, 4–1-es baszk előnynél úgy döntött, neki elég ebből és elhagyta a Bernabeu-stadiont, így csapata két góljáról is lemaradt.

A 30 esztendős játékosnak nem ez az első olyan esete, amikor már a meccs vége előtt ott hagyja a csapatát, az AS összegzése szerint ez volt az ötödik alkalom. 2019 januárjában szintén egy Real Sociedad elleni bajnokin lépett le korábban, de akkor már a 78. percben érezte úgy, hogy elég volt neki.

Ez azért érdekes, mert a madridiak szabályzata szerint a nem nevezett labdarúgóknak a 80. percig maradniuk kell. - íra az m4sport
Close Menu