Baráth: Ilyen őrületben még nem volt részem



A válogatott védő a helyszínen élhette át, milyen volt a kansasi ünneplés a Super Bowl-győzelem után.

A Kansas City Chiefs nyerte a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjét, az 54. Super Bowlt, miután a Miamiban rendezett fináléban az Amerikai Főcsoport (AFC) bajnoka 31-20-ra győzte le a Nemzeti Főcsoport (NFC) legjobbját, a San Francisco 49ers együttesét.

"Arizonában voltunk és a mérkőzés előtti estén értünk vissza. Már a repülőn lehetett érezni, hogy készülnek a másnapi meccsre. Már délelőtt 10-kor telt ház volt a városban felállított óriáskivetítő előtt, a szurkolók már órákkal a meccs előtt már nagyon várták a találkozót" - mondta az előkészületekről Baráth Botond, aki 2018 decembere óta a Sporting Kansas City légiósa.

A válogatott labdarúgó hozzá tette, már a kezdésnél mindenki óriási lázban volt. Ahogy haladt előre az idő, kezdett kicsit leülni a hangulat mivel hátrányban volt a csapat. "Aztán valami csoda folytán erőre kaptak, megfordították a találkozót és olyan eufória vette kezdetét a szurkolók között, hogy a végén már kicsit ijesztő volt. Mindenki ugrált, sikoltozott, egymás nyakában voltak, ölelkeztek. Ilyet Európában még nem láttam, nem éltem át. " - mondta Baráth.

"Itt minden ember imádja az amerikai focit, de ilyen őrületben még nem volt részem. Nagyon jó volt, hogy itt a helyszínen élhettem át ezt. Szerdán lesz még egy ünneplés, arra is kimegyünk, hogy megnézzük, miként ünnepelnek a játékosokkal együtt a szurkolók".

Baráth és csapata a héten Kansasban készülnek, elmondta, jól érzi magát csapatánál, azon dolgozik hogy bírja a szezont és jó formában legyen márciusban, amikor a válogatottra létfontosságú Eb-pótselejtezők várnak.



Forrás:M4Sport.hu
Close Menu