Bőle Lukácsot fél évre kölcsönbe adták ZalaegerszegreBőle Lukács fél év kölcsönbe érkezik Zalaegerszegre.

A 2020-as téli átigazolási időszak utolsó napján minőségi erősítést jelentő középpályást igazolt klubunk: nyárig kölcsönvettük a Ferenváros 29 éves játékosát, Bőle Lukácsot.

A középpálya közepén, valamint a két szélen is bevethető Bőle felnőtt pályafutása során eddig a Kaposvár, a román Iasi és a Ferencváros színeiben futballozott. 89 NB I-es bajnokin pályára lépve 6 gólt szerzett, a román élvonalban pedig három idény alatt 83 bajnokin 14 gólig és 13 gólpasszig jutott. A 2018/19-es idényben 25 bajnokin pályára lépve 3 góllal és 7 gólpasszal járult hozzá az FTC 30. bajnoki címéhez.

Az idei szezonban három NB I-es bajnokin kezdőként, hármon csereként lépett pályára, ezeken egy gólt szerzett és egy gólpasszt adott, ezen kívül betalált az FTC Magyar Kupa-meccsén és a zöld-fehérek Európa Liga-selejtezőjében is játszott.

A mai napon jött a zalaegerszegi lehetőség, gyorsan kellett döntenem, de boldog vagyok, hogy sikerült megegyeznünk, és a ZTE-be igazolhatok

- nyilatkozta honlapunknak a kölcsönszerződés aláírása után Bőle Lukács, aki 11-es mezben futballozik majd együttesünkben.

A Zalaegerszeg nagy múltú és jelentős szurkolótáborral rendelkező klub, amely támadófocit játszik, így támadó szellemű játékosként kifejezetten örülök, hogy ide igazolhattam. Sok potenciál van a csapatban, sokkal többre hivatott a ZTE, mint ahol jelenleg áll a tabellán, én pedig azon leszek, hogy a tudásom legjavát adva segítsem a csapatot a céljai elérésében.

ztefc.hu
Close Menu