Buborékfoci




Ha eddig azt hitted, hogy a foci nem tud semmi újat mutatni, akkor bizony nagyon nagyot tévedtél. Egyre jobban terjed a buborékfoci!

A játék ötlete a norvég helyi TV munkatársai agyából pattant ki. Úgy gondolták, hogy a foci így még élvezetesebbé és szórakoztatóbbá válhat. A szabályok ugyanazok, csupán az a változtatás, hogy a játékosok egy műanyag, felfújható “buborékban” játszanak.

A pályán lévő játékosok egy felfújható buborékban vannak, és csak a lábuk van szabadon térdtől lefelé. Ezzel a fura buborékkal a felső testünkön kell fociznunk a teremben, de aggódni nem kell, hiszen az esésektől megvéd a buborék.

Az új őrület már csak azért is mókás, mivel itt a pályán fel lehet, sőt, fel kell löknünk a másikat, hogy megszerezzük a labdát és gólt lőjünk.

Ritka szórakoztató a hatalmas buborékkal szaladgáló játékosok látványa, hát még az, amikor egy-egy ütközés után fejre, majd talpra állnak, mint a keljfeljancsi.

A felfújható buborékban szaladgáló játékosok, nyugodtan ütközhetnek egymással, hiszen a buborék teljes mértékben megvédi őket. Aztán meg ott vannak az esések. Mindenki akkorát eshet, mint egy ház, és semmi baja sem lesz.

Az első TV közvetítés a tavalyi év végén volt, de ekkor még csak gegként tűnt fel a televízióban. Azóta viszont futótűzként terjed Európában. Olaszországtól egészen Lettországig sok állam szervezett már bajnokságokat.


Most már a Gold Centerben is elérhető a Buborékfoci. Gyertek el és vegyetek részt a legújabb foci élményben, szerintünk nagyon szórakoztató! Ha Te is úgy gondolod gyere és próbáld ki!

Buborék foci esetén a játékosok száma független a pályától, bármilyen létszámban lehet jelentkezni, de egyszerre a nagy pályán 8 fő a kis pályán pedig 6 fő tartózkodhat!

Részletes infó: 06-20-57-993-57

Buborék foci árlista
Close Menu