Diósgyőri pontmentés KisvárdánA Diósgyőr az utolsó tíz percben két gólt szerezve 2-2-es döntetlent játszott Kisvárdán a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 22. fordulójában.


    OTP Bank Liga, 22. forduló:

Kisvárda Master Good-Diósgyőri VTK 2-2 (1-0)

Kisvárda, 2512 néző, v.: Bognár
    gólszerzők: Cukalasz (23.), Melnyik (76.), illetve Molnár G. (82.), Egerszegi (89.)
    sárga lap: Lucas (36.), illetve Tabakovic (67.), Iszlai (74.)

    Kisvárda:

Dombó - Melnyik, Kravcsenko, Rubus, Protic - Lucas, Kraszjuk - Gosztonyi (Sassá, 60.), Cukalasz, Grozav (Obradovic, 87.) - Fernando Viana (Tischler, 80.)

    Diósgyőr:

Danilovic - Sesztakov, Brkovic, Polgár, Vági (Egerszegi, 80.) - Iszlai, Márkvárt - Hasani, Rui Pedro (Molnár G., 66.), Kiss T. - Ivanovski (Tabakovic, 66.)

   
Lendületesen kezdte a találkozót a Kisvárda, amely Protic révén több veszélyes akciót vezetett a bal oldalon. Tíz perc után kiegyenlítetté vált a játék, amely többnyire a két tizenhatos közt folyt a sok pontatlan passz miatt. A félidő közepén aztán Brkovic nagy hibáját kihasználva Viana robogott el a jobb szélen, majd tökéletes tálalását Cukalasz értékesítette. A vendégek hátrányban sem tudtak újítani, így komolyabb helyzet nélkül telt el a szünetig hátralévő idő.
   
A miskolciakon a pihenő sem segített, elképzelés nélkül és erőtlenül futballoztak, a Kisvárda védelmének jószerivel csak néhány beadást kellett hatástalanítania, Dombónak pedig egy-két rutinfeladatot leszámítva dolga sem volt. A hajrához közeledve aztán Melnyik lövése megduplázta a hazai előnyt, Tischler viszont három méterről sem tudta végleg eldönteni a három pont sorsát.
   
A kimaradt ziccer alaposan megbosszulta magát, mivel a DVTK csereemberei közül előbb Molnár - csapata első komoly helyzetét értékesítve - szépített, majd Egerszegi egyenlített. Az utolsó pillanatban Tischler még egy helyzetet kihagyott, így hiába játszott a mérkőzés nagyobb részében fölényben a Kisvárda, meg kellett elégednie egy ponttal.

MTI
Close Menu