Gera Zoltán csapata edzésbe áll


Jövő hétfőtől szerdáig Telkiben edzőtáborozik Gera Zoltán csapata, amelyben több újonc is megmutathatja magát a szakmai stábnak.

Az U21-es válogatott márciusban játssza első idei felkészülési mérkőzéseit, március 26-án a finnekkel, március 30-án az oroszokkal méri össze tudását Spanyolországban. Ezt megelőzően a Gera Zoltán vezette szakmai stáb háromnapos edzőtábort tart a bő keret tagjainak, közülük többen először bizonyíthatnak ebben a korosztályban.

– Szeretném, ha minél többet tudna együtt készülni a csapat, a nemzetközi mérkőzések előtti néhány napos összetartások önmagukban nem adnak elég lehetőséget arra, hogy a megfelelő ütemben tudjunk előrelépni – mondta Gera Zoltán az mlsz.hu-nak. – Bár különböző okok miatt többen hiányoznak a szűk keretből, így is hasznos lesz, hogy az előttünk álló háromnapos edzőtábor során gyakorolhatjuk azokat a játékelemeket, amelyeket a márciusi felkészülési mérkőzéseken szeretnénk viszontlátni a pályán, illetve ismét lehetőségünk nyílik új játékosokat megismerni, köztük több fiatalabb, 2001-es születésű labdarúgót is.

Az U21-es válogatott kerete:

Kapusok:

Varga Ádám (Duna-Aszfalt)
Hutvágner Gergely (Siófok)

Védők:

Varjas Zoltán (Komárno)
Kovács Krisztián (Győri ETO)
Szűcs Kornél (DVTK)
Tóth Bence (Vasas)
Gergényi Bence (FC Lendva)
Deutsch László (Puskás Akadémia)
Huszti András (Puskás Akadémia)
Hinora Kristóf (Vasas)

Középpályások:

Csonka András (Soroksár)
Hidi Sándor (Vasas)
Kovács Milán (Vasas)
Banó-Szabó Bence (Bp. Honvéd)
Szánthó Regő (Soroksár)
Kovácsréti Márk (Kisvárda)

Támadók:

Skribek Alen (Budafok)
Szabó Levente (Budaörs)
Kiss Tamás (DVTK)
Szabó Máté (Budafok)
Tóth-Gábor Kristóf (Haladás)
MLSZ.hu
Close Menu