Két távoli lövéssel verte a Fehérvár a MezőkövesdetA MOL Fehérvár FC - hátrányból fordítva - két távoli lövésből szerzett góllal 2-1 nyert a vendég Mezőkövesd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában.

    OTP Bank Liga, 20. forduló
 MOL Fehérvár FC - Mezőkövesd Zsóry FC 2-1 (2-1)
Mol Aréna Sóstó, 2716 néző, v.: Solymosi
 
 gólszerző: Hodzic (18.), Houri (37.), illetve Berecz (16.)
    sárga lap: Juhász R. (93.), illetve Katanec (66.), Berecz (67.)
 
Fehérvár:
Kovácsik - Fiola, Juhász R., Vinícius (Musliu 80.), Stopira - Pátkai, Elek - Houri, Kovács I., Petrjak (Bamgboye 44.) - Hodzic (Nikolics 73.)
 
Mezőkövesd:
Szappanos - Farkas D., Neszterov, Pillár, Katanec - Karnyicki (Pekár 73.), Berecz - Cseri, Besirovic, Jurina (Nagy D. 73.) - Zivzivadze

    A forduló rangadóján, a harmadik helyen álló Mezőkövesd kezdett jobban és egy szép ellentámadás végén Berecz Zsombor révén megszerezte a vezetést. Nem sokáig vezettek a vendégek, miután Elek Ákos távoli lövése Armin Hodzicon irányt változtatva jutott a kapuba. A folytatásban felváltva veszélyeztettek a csapatok, a tabellán második Fehérvár pedig egy újabb távoli lövéssel előnybe került: Lyes Houri védhetetlenül bombázott a kapu jobb felső sarkába.

    Budu Zivzivadze érvénytelen találata vezette fel a második félidőt, majd Funsho Bamgboye fejesét fogta nagy bravúrral Szappanos Péter. Húsz perccel a vége előtt Bamgboye ziccert rontott, a túloldalon Nagy Dániel lőtt lesgólt. A Mezőkövesdnek újabb lehetősége már nem volt a gólszerzésre, így a Fehérvár megnyerte a találkozót.


Forrás:MTI.hu
Close Menu