Kisvárdán is nyert a címvédő FTCA címvédő Ferencváros 2-1-re nyert szombaton a Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában, ezzel megszilárdította első helyét a tabellán.

    A fővárosi zöld-fehér együttes így már 15 bajnoki mérkőzés óta veretlen, míg a várdaiaknak ez volt sorozatban a negyedik vereségük az NB I-ben.
   
OTP Bank Liga, 18. forduló:
Kisvárda Master Good-Ferencváros 1-2 (1-1)

Kisvárda, 3308 néző, v: Erdős
    gólszerzők: Obradovic (39.), illetve Boli (28.), Isael (85., tizenegyesből)
    sárga lap: Hej (26.), Melnyik (68.), Lucas (78.), illetve Lovrencsics (85.)

    Kisvárda:
   
Dombó - Melnyik, Beriosz, Rubus, Hej - Lucas, Karaszjuk (Viana, a szünetben) - Obradovic (Sassá, 61.), Cukalasz, Bumba - Grozav (Gosztonyi, 85.)

    Ferencváros:
 
Dibusz - Lovrencsis, Blazic, Otigba, Civic (Heister, 83.) - Sigér (Somalia, 61.), Haratin - Zubkov, Tokmac (Varga, 78.), Isael - Boli

    Az első félidőben jelentős mezőnyfölényben futballozott a vendégcsapat, amely azonban a vezető gól megszerzése után kissé belekényelmesedett a meccsbe, s ezt a hazaiak valamivel több mint tíz perc elteltével kihasználták, és egyenlítettek. A statisztika azonban így is a Ferencváros dominanciáját mutatta, a fővárosiak ötször lőttek kapura az első 45 percben, míg a várdaiaknak egyetlen kapura lövésük volt, igaz, abból gól lett.
    A fordulás után valamivel kiegyenlítettebbé vált a játék, a két edző cserékkel is igyekezett frissíteni csapatát, de ahogy telt az idő, úgy vált egyre nyilvánvalóbbá, hogy a hazaiak a döntetlennel is megelégednének. A hajrában azonban a csereként beállt Varga Roland tizenegyest harcolt ki az FTC-nek, a büntetőt pedig Isael értékesítette, így a címvédő három ponttal távozott Kisvárdáról.


Forrás:MTI.hu
Close Menu