Kokaint fogyasztott a volt Fradi játékos halálát okozó taxis
Kokaint mutatott ki az elvégzett gyorsteszt annak a taxisofőrnek a szervezetében, aki kedd este karambolozott Halgas Tiborral, a Fradi korábbi magyar bajnok futballistájával – tudta meg a 24.hu. Azt majd csak a későbbi végleges szakértői vélemény fogja tudni megállapítani, hogy pontosan mikor fogyasztotta a taxis a drogot.

Halgas autója a Ferihegyi úton ütközött egy szabálytalanul előző taxival. A frontális karambolban Halgas Tibor Mazdája a szalagkorlát külső részén az oldalára borult. A tűzoltók drótkötelek segítségével stabilizálták a felborult kocsit, majd feszítővágók segítségével kiemelték a roncsból a focistát, de már nem lehetett megmenteni az életét. A rendőrség halálos közúti baleset gondatlan okozásával gyanúsította meg a vétkes sofőrt.

A jogosítvány nélkül vezető taxis elismerte a balesetért való felelősségét a kihallgatása során. Az ügyészség pedig csütörtök dél körül már bűnügyi felügyeletet is indítványozott vele szemben. Ez a régi házi őrizetnek felel meg: azaz az ügyészség arra tett indítványt, hogy az őrizetben lévő sofőr ne hagyhassa el a lakhelyét és nyomkövetőt kelljen viselnie.

Ha a végleges szakértői vélemény megerősíti a mostani gyorsteszt eredményét, akkor akár le is tartóztathatják.
Close Menu