Koronavírus - Sanninót Pisont helyettesíti a Honvéd kispadjánGiuseppe Sannino helyett Pisont István ül a Budapest Honvéd kispadjára szombaton a Diósgyőri VTK elleni élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen.

 
A kispesti klub honlapjának szerdai beszámolója szerint az olasz szakember és másodedzője, Alessandro Recenti helyettesítésére azért van szükség, mert kapcsolatba kerülhettek a koronavírus miatt lezárt területeken élő emberekkel.
 
"A vezetőség elővigyázatosságból - védve a szurkolóit, játékosait és a klubnál dolgozó kollégáit - döntött az ideiglenes helyettesítés mellett" 

- olvasható a közleményben, amely hangsúlyozta, a két tréner "semmiféle tünetet nem mutat", azonban orvosi ajánlásra nem látogatják a csapat edzőközpontját, amióta az olasz hatóságok óvintézkedéseket vezettek be.
 
"Ismerem a srácokat, ők is ismernek engem, úgyhogy remélem, jól megy majd a közös munka. Az a célom, hogy győzelemmel mutatkozzak be a DVTK ellen. Giuseppével jó a kapcsolatunk, az ő iránymutatásai alapján készülünk. Szeretném élvezni a közös munkát és ezt kértem a játékosoktól is" 

- mondta a helyettesítésre felkért Pisont István, aki a Honvéd NB III-as együttesének a vezetőedzője.
 
A Budapest Honvéd szombaton 17 órától az Új Hidegkuti Nándor Stadionban fogadja a DVTK-t az OTP Bank Liga 23. fordulójában.

MTI
Close Menu