Március 27-én kezdődhet a jegyértékesítés a hazai pótselejtezőreMárcius 31-én első tétmeccsét játszhatja a Puskás Arénában a magyar válogatott. Az Eb-pótselejtező lebonyolítási rendszere miatt rendkívül rövid határidő áll rendelkezésre a jegyek megvásárlására, de a Szurkolói Klub tagjainak a megszokott módon elővásárlási lehetőségük lesz.

Amennyiben a magyar válogatott sikerrel vívja meg március 26-i, szófiai Eb-pótselejtezőjét, öt nappal később, március 31-én a Puskás Arénában játszik az Izland-Románia párharc győztesével az Európa-bajnoki részvételért (a találkozó egyben a Nemzetek Ligája-sorozat lezárását is jelenti). A play-off döntőre szóló jegyek értékesítése legkorábban a bolgár-magyar mérkőzés másnapján kezdődhet.

A jegyértékesítés ezúttal is a Szurkolói Klub (SZK) tagjainak elővásárlási szakaszával indul, március 27-én, pénteken 14.00 órától, az SZK-tagsággal nem rendelkező szurkolóknak pedig egy nappal később, március 28-án, szombaton 14.00 órától lesz elérhető a jegyértékesítő rendszer.A jegyvásárlás feltételei a korábbi mérkőzések feltételeivel azonosak. Ezek közül a fontosabbak, hogy egy vásárló legfeljebb 6 jegyet vehet, a minimális számú személyes adatot mindenkire szükséges megadni a vásárláskor, az SZK-tagság ellenőrzéséhez érvényes klub/futballkártya és PIN kód szükséges. A Szurkolói Klub tagjai ezúttal is 20%-os árkedvezménnyel vásárolhatnak az elővásárlási szakaszban.

Akik még a mérkőzés előtt szeretnének a Szurkolói Klubba belépni, az alábbi helyeken találják meg a szükséges információkat.

Klubkártya információk:
https://klubkartya.mlsz.hu/

PIN kódról információ:
https://klubkartya.mlsz.hu/download/Klubkartya_Hasznalati_Tajekoztato.pdf

Szurkolói Klub belépés kezdeményezése:
https://szurkoloiklub.mlsz.hu/
Mlsz.hu
Close Menu